Ny samarbeidsavtale med TT (Toten Treningssenter)

Postet av SI Aktiv den 7. Des 2021

TT (Toten Treningssenter)

Toten Treningssenterkjeden – TT består pr. i dag av 10 unike avdelinger, fordelt i forskjellige kommuner. Gran-Brandbu-Harestua-Jevnaker-Hønefoss-Hov-Fagernes-Gjøvik-Lena-Raufoss.
Som medlem kan du trene i alle avdelinger om ønskelig. 

I våre sentre er vi opptatt av motivasjon, trygghet og treningsglede for våre medlemmer. Vi jobber hardt og målrettet hver dag for å holde høy kvalitet på utstyr og gruppetrening, gjennomføre strenge smittevernstiltak og yte god kundeservice slik at alle skal føle seg trygg på trening.

Våre sentre innbyr til et godt miljø og er det ideelle stedet for å skape og utvikle treningsglede og resultater ved hjelp av trening og bevegelse.

Klikk her for å se hele tilbudet for SI aktiv-medlemmer
SI aktiv og TT Gjøvik inviterer til antistressyoga

Postet av SI Aktiv den 6. Des 2021

SI aktiv og TT Gjøvik inviterer til antistressyoga for SI aktiv medlemmer. På dette tilbudet trenger du ikke være medlem på TT Gjøvik for å være med, men må være medlem i SI aktiv. SI aktiv og TT gjøvik har nå inngått fordelsavtale for SI aktiv medlemmer på TT Gjøvik

Når: Torsdager 17:30 (Oppstart 20.01.22, siste 31.03.21)
Hva: Antistress Yoga med Silje
Hvor: TT Gjøvik
Max antall plasser: 18

Påmelding her6 Kommentarer

Klubbkveld for SI aktiv - Langrennsbonanza

Postet av SI Aktiv den 9. Nov 2021

Velkommen til klubbkveld for SI aktiv

Hvor: LILLEHAMMER SPORT
Når: Onsdag 10.november fra klokken 18:00 - 20:00

"Vi starter sesongen med et realt kickoff i vår nordisk avdeling! Her vil du finne årets ski og skipakker til priser som kun gjelder ut uke 45. Stort utvalg av ski fra sist sesong som ryddes ut til ekte bonanzapriser!!
Om du ser etter skøyteski, klassiske eller felleski bør du sette av tid nå for å delta på vår Bonanza!
En god bønsj med faglig dyktige folk står klar til å plukke rett og godt utstyr til gode priser når du kommer"

Skisko, staver, smøreutstyr og alt annet tilbehør du trenger er på plass. Benytt anledningen til å fornye skiskoene og utstyret i smøreboden. Her vil du også finne «hamstre priser» på enkelte produkter.

Sportslig hilsen
 

Åpningstider: Mandag - fredag: 10:00 -18:00
                         Lørdag: 10:00 -16:00
                         Søndag: Stengt
Tlf: 61270430
Epost: butikk@lillehammersport.no
Adresse: Storgata 86, 2615 LillehammerFamiliedag for SI aktiv medlemmer i Hunderfossen Eventyrpark

Postet av SI Aktiv den 19. Aug 2021

SI aktiv og Hunderfossen Eventyrpark har gleden av å tilby rabatterte billetter for deg og din familie søndag 5. september.

Vi gir dere følgende tilbud: Kr 315,- pr. person, som spesialpris for både voksne og barn
(ordinært 422,- /472,-) 

Parken er åpen kl. 10-17 denne dagen. Parkering kr 79,- pr. kjøretøy kommer i tillegg.

Rabattkoden er:  Park21SIA

Når denne koden legges inn i feltet «rabattkode» på s. 2 på billettkjøpssiden vår, dukker den rabatterte billetten opp;


Trykk her for å gå til bestilling av billetter

Siste salgsdato for denne rabatterte billetten er onsdag 1. september.

Vi håper mange har lyst til å besøke Hunderfossen Eventyrpark den 5. september
Sykle - løpe - gå til jobben 2021

Postet av SI Aktiv den 13. Apr 2021

Sunne og friske kollegaer er glade, motiverer hverandre og blir mer effektive. Samtidig gir fysisk aktivitet og god helse lavere sykefravær. Sykle - løpe - gå til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål.

Flotte premier
Ikke alle kan ha hjemmekontor. Mange er nå opptatt av å begrense antall situasjoner der man har nærkontakt med andre mennesker, og for flere er sykkel et godt og attraktivt alternativ. Har du hjemmekontor, sykler du den en tilsvarende runde.
SI aktiv inviterer ansatte i Sykehuset Innlandet til å bli med på vår egen Sykle – løpe – gå til jobben-aksjon.
Fra 1. april til og med 30. september oppfordrer vi ansatte til å parkere bilen og ta beina fatt til og fra jobb. Hver 6. uke under aksjonen vil det trekkes ut 2 deltakere som får gavekort på kroner 500,- og etter endt aksjon vil det trekkes ut 2 vinnere som vil få sykkel til en verdi av kroner 10 000,-

Hva må du gjøre for å bli med?
For at du skal bli med på Sykle – løpe – gå til jobben, går du inn på MinSide på Sykehuset Innlandets intranett og velger «SI aktiv»-ikonet blant ikonene på forsiden.
AktivitesSia har nå kommet i ny versjon (miAKtiva): https://miaktiva.no/ eller gå via www.siaktiv.no
Første gang du bruker denne nye løsningen, så må du velge «Ny bruker», selv om du har benyttet miAKtiva før.

Tidligere brukere vil da automatisk få koplet den nye brukeren sin mot tidligere registreringer, mål og team.

Du er da automatisk registrert, og kan du følge instruksjonen på miAKtiva for å registrere hver gang du sykler, løper eller går på jobben. OBS! Du må være pålogget PCen med din egen bruker (på jobb) og ikke en fellesbruker. Du kan i tillegg registrere din aktivitet med privat pc/mobilen. Følg instruksjonene under fane «Mobil» på sida.

Alle kan være med
Sykle – løpe - gå til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over 5 måneder som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på miAKtiva. Kriteriene for å være med på trekning av gavekortene, er at du må delta minst to dager i uken i snitt gjennom hele perioden.

Velg aktivitet og samle poeng 

Du kan velge aktivitet som passer deg, og du kan følge med hvor på mange energipoeng du oppnår per uke. Ved å registrere tiden du bruker på en gitt aktivitet, regnes energipoengene ut. 630 energipoeng per uke gir helsegevinst.
Du kan utfordre andre avdelinger til høyere aktivitet, så få med deg dine kollegaer til lek og moro med miAktiva! SI aktiv premierer ansatte som er aktive brukere hele året, også utenom Sykle – løpe – gå til jobben aksjonen.

Bra for miljøet 

Å sykle, løpe eller gå til jobben er i tillegg bra for miljøet. Dette kan være en motivasjon i seg selv. Mange mennesker ønsker å tenke miljø og mener det er lurt å la bilen stå. Og du slipper parkeringsplasskappløpet om morgen.

Spørsmål?

Spørsmål rettes til e-post: finn.olav.bakken@siaktiv.no

Med ønske om en aktiv sommer

SI aktiv vil med dette også få ønske dere alle en riktig flott og aktiv sommer. Vi håper også på god deltakelse på denne Sykle – løpe – gå til jobben-aksjonen
Pulktur i Gausdal Vestfjell

Postet av SI Aktiv den 30. Mar 2021

Fredag 19. mars la 8 sporty damer i alderen 15 – 49 år ut på ski med hver sin ganske så fullpakkede pulk fra Værskei i Gausdal Vestfjell.
Målet for turen var å utforske utendørslivet over flere dager med fjellski, telt og primus - på en måte som kunne inspirere til flere turer. Erfaringsnivået var litt ulikt; tre sprekinger i følget hadde deltatt på et lengre «overlevelseskurs» på Hedmarksvidda noen uker i forveien, noen hadde erfaring fra andre vinterturer mens enkelte var nesten ferskinger når det gjaldt teltovernatting i snø, pakking av pulk og bruk av primus.  

To ting var felles for oss alle; 1) vi hadde gledet oss i lang tid til denne helgen, 2) planlegging, og forberedelse av utstyr, pakking og ompakking hadde foregått over uker - både i hodet og utover ledige gulvflater hjemme.

Turleder Hege og de andre veteranene hadde mange gode tips og enkelte strenge formaninger; særlig påbud om gnagsårplaster, polpose og talkum var en favoritt. (For de som googler fjellutstyret «polpose» kommer nettopp dette frem; plastpose fra polet som brukes til fuktsperre i skoen– passe stor i formen og robust plastikk). Av utstyr ellers var fjellski med kortfell, gode gamasjer og tøy for å holde varmen i camp godt å ha. Tykk vintersovepose er behagelig, men to lettere soveposer gjør også jobben. Liggeunderlagene hadde høy R-faktor og de fleste hadde både luftfylt oppblåsbart og et tynnere underlag, sistnevnte var godt å ha da det oppblåsbare underlaget punkterte.  

Transportpulker og telt var flere av oss heldige å få låne av idrettslaget på sykehuset. Flere har gått med tunge sekker før, men pulk gav en helt annen opplevelse med vekten godt fordelt og uten såre skuldre.

Vi la opp til korte distanser på ski og heller fokus på livet i camp. Fredagen gikk vi fra Værskei, forbi Kroksjøen og inn til Mjogsjøen, en distanse på om lag 8 km. Der satte vi opp telt, gravde kjøkkenbenk og sittegroper, og koste oss i solnedgangen med varm drikke og turmat. Smelting av snø til drikke og matlaging ble en viktig aktivitet på vintercamp. Praten gikk livlig under stjernehimmelen mens primusene suste og vannet kokte.

Etter nedpakking av camp og mer vannkoking dagen etter gikk turen gikk videre til Skjellbreihytta og Prestkjerringa. Vindkast opp mot 19 m/s gjorde at vi var spente på campnatt nummer to. Vi fant en fin plass i le av et skogholt, og  ekstra lange teltplugger av flere varianter, fra kjøpte vinterplugger til bambuspinner og selvspikka  treplanker, gjorde at alle teltene sto imot kastene denne vindfulle natten igjennom.

Nedpakking av telt i så kraftig vind kan være en spennende opplevelse, og det var ekstra gøy å se at også denne utfordringen klarte vi bra. Med vinden i ryggen og mange erfaringer rikere- blant annet gnagsår, punktert liggeunderlag og en streikende primus- gikk turen siste dag  til Torpaveien der vi ble plukket opp av snille familiemedlemmer med bil og tilhenger. Alle var enige om at det hadde vært en strålende tur – både lærerik og sosial i god coronaavstand. Vi gleder oss allerede til neste tur!

Hilsen 

Anette Huuse Farmen
Eilen Strand Rønningen
Lillan Halsaa
Rønnaug Sulheim
AktivitesSia har nå kommet i ny versjon

Postet av SI Aktiv den 26. Feb 2021

AktivitesSia har nå kommet i ny versjon: https://miaktiva.no/ 

Første gang du bruker denne nye løsningen, så må du velge «Ny bruker», selv om du har benyttet siAktiv før.

Tidligere brukere vil da automatisk få koplet den nye brukeren sin mot tidligere registreringer, mål og team.

Du må første gang registrere mobilnummeret ditt. Dette fordi miAKtiva på nyåret går over til SMS-pålogging, dvs at du skriver inn epost-adresse og så får et engangspassord på SMS.

Kryss av for «Husk meg» for å slippe pålogging hver gang. OBS! Kun på egen mobiltelefon eller PC (eller jobb-pc)

 

Vi har valgt å endre datoen på de siste to ukers registreringer, slik at det ser ut som om de nettopp ble registrert (siste to uker).

Dette betyr at resultatene vil se ut som de gjorde rett før systemet ble tatt ned av Sykehuspartner i august, grunnet hackerangrep.

Det er en endring i resultatvisningen for beste team: Som standard bregnes denne nå etter gjennomsnitt pr deltager og ikke sum alle deltagere for teamet.

Dette blir mer rettferdig for mindre team. Gjennomsnittet beregnes bare for de i teamet som har deltatt de siste syv dagene.

Det er også et valg for å vise beste team basert på sum energipoeng som før. 

miAKtiva kan brukes på egen PC, jobb-PC, mobiltelefon og nettbrett.

All personinformasjon er kryptert, slik at ingen uvedkommende kan lese navn, epost, mobilnummer eller andre opplysninger om deg.
Vi gleder oss til å møte kollegaer fra hele Norden igjen

Postet av SI Aktiv den 26. Feb 2021

Sett av dagene fra 9. - 12. juni og bli med SI aktiv og kollegaer fra Sykehuset Innlandet. SI aktiv ønsker å delta i "De Nordiske Hospitals Lege 2022" i Vierumäki utenfor Lahtis i Finland.

SI aktiv har som mål om å bli den største deltakergruppa i disse lekene. Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon senere, og gleder oss til å reise sammen med dere.

Det arrangeres Kongress for for idrettslagenes representanter i København i oktober/november 2021.
Der vil arrangementet i Vierumäki bli presentert.
SKI PÅ TOPP INNLANDET - SPESIALPRIS FOR DE 40 FØRSTE

Postet av SI Aktiv den 12. Feb 2021

SKI PÅ TOPP INNLANDET 

PÅMELDING

Bli med i Ski på topp Innlandet, opplev flotte vinter turer og samle turpoeng. Turene kan nås på langrenn, truger, randonee eller til fots. Turbeskrivelse og info finner du i appen! Gå med kolleger og få aktivitet og sosialt fellesskap samtidig😉 

SI aktiv har kjøpt 40 lisenser som vi selger til våre medlemmer for 50 kroner (vanlig pris kr. 200). Du kan kun kjøpe en lisens. Først til mølla, 40 lisenser. Du mottar din lisenskode på kvitteringen du får etter å ha meldt deg på dette arrangementet.

Registrer også aktiviteten på miAktiva (Aktivitetssiden)

Hvordan bli med?

Last ned appen TRIMPOENG til din mobil

-    Registrer deg med navn, mobil og epost. Du mottar et passord på Sms. Har du deltatt i konkurranser via Trimpoeng tidligere og kan du bruke den «gamle» brukeren din. 

-    Logg inn og velg konkurranse

-    Meld deg på, da får du et valg om å skrive inn forhåndsbetale deltakerkode. 

-    Skriv inn KODE og du er med!!

Følg gjerne SkipåtoppInnlandet på Instagram. Det er konkurranser underveis og hovedpremien er et par Truger fra Lillehammer sport til en verdi av 2299kr 

Mer info finner du på nettsiden http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppinnlandet21

God tur, hilsen SI aktiv
Velkommen til yoga for SI aktiv Gjøvik/Reinsvoll

Postet av SI Aktiv den 12. Feb 2021

SI aktiv Gjøvik/Reinsvoll ønsker å invitere medlemmer til yogakurs. 

Sted: Kursene foregår på Trento Gjøvik (tidligere 360GRADER)

Tid: Oppstart uke 7 (torsdag 18- og fredag 19. februar)

Pris: Hvert kurs koster kroner 500, og påmeldingsavgiften betales ved påmelding

Vi setter opp to kurstilbud:
Torsdager kl. 19:30-20:30 (klikk på lenka for å komme til arrangementet)
  Yoga 60min på torsdager kl:19:30 med instruktør Kristina Ytterdal
- Fredager kl. 11:00-12:00 (klikk på lenka for å komme til arrangementet) 
   Yoga 60min på fredager Kl:11:00 med instruktør og personlig trener Mette Hensvold 

Vi lager en lukket Facebookgruppe for tilbudene, og inviterer påmeldte deltakere inn i gruppen. Her vil det være for eksempel være mulighet for deltakere til å bytte dager, om man ikke kan møte til sin time. 

Velkommen til trivelige og koronatilpassede yoga-tilbud

Med vennlig hilsen fra SI aktiv
Vi setter opp ett 3. parti - Klassisk yoga for medlemmer i SI aktiv Lillehammer

Postet av SI Aktiv den 15. Jan 2021

På grunn av stor interesse - og at de to første kursene som starter samme uke, ble fullbooket med en gang. Setter vi opp et 3. alternativ. Alle skal med :-)

Vi tilbyr vi klassisk yoga for medlemmer i SI aktiv Lillehammer. Kurset går på Hønsehuset på Randgaard i Nordseterveien 55.

Yogalærer: Britt Fjeldstad

Oppstart torsdag 28. januar

  • Kurset går over 11 ganger med oppstart torsdag 28. januar.
  • Torsdager kl. 17:45-19:00 uke 4-17 (unntatt uke 9, 13 og 14)

Hva er klassisk yoga?

Klassisk Yoga er en rolig yogaform med høyt fokus på oppmerksomt nærvær i kroppen, pust og avspenning. Kurset passer for alle uansett fysisk form og erfaring.

På kurset gjennomgår vi den klassiske yogaens grunnleggende stillinger (asanas), enkle puste-teknikker (pranayamas), og avspenning.

Du må ha egen yogamatte

Covid -19 krever at alle må ha sin egen yogamatte. SI aktiv får 25 % rabatt, og kan kjøpe matter på Hønsehuset fra kr 262 og oppover.

Påmelding

Vi har 15 plasser. Her er det “førstemann til mølla” som gjelder.

Egenandel 500 kroner, betales ved påmelding.

Meld deg på yogakurset

Velkommen