Sykle - løpe - gå til jobben 2021

Postet av SI Aktiv den 13. Apr 2021

Sunne og friske kollegaer er glade, motiverer hverandre og blir mer effektive. Samtidig gir fysisk aktivitet og god helse lavere sykefravær. Sykle - løpe - gå til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål.

Flotte premier
Ikke alle kan ha hjemmekontor. Mange er nå opptatt av å begrense antall situasjoner der man har nærkontakt med andre mennesker, og for flere er sykkel et godt og attraktivt alternativ. Har du hjemmekontor, sykler du den en tilsvarende runde.
SI aktiv inviterer ansatte i Sykehuset Innlandet til å bli med på vår egen Sykle – løpe – gå til jobben-aksjon.
Fra 1. april til og med 30. september oppfordrer vi ansatte til å parkere bilen og ta beina fatt til og fra jobb. Hver 6. uke under aksjonen vil det trekkes ut 2 deltakere som får gavekort på kroner 500,- og etter endt aksjon vil det trekkes ut 2 vinnere som vil få sykkel til en verdi av kroner 10 000,-

Hva må du gjøre for å bli med?
For at du skal bli med på Sykle – løpe – gå til jobben, går du inn på MinSide på Sykehuset Innlandets intranett og velger «SI aktiv»-ikonet blant ikonene på forsiden.
AktivitesSia har nå kommet i ny versjon (miAKtiva): https://miaktiva.no/ eller gå via www.siaktiv.no
Første gang du bruker denne nye løsningen, så må du velge «Ny bruker», selv om du har benyttet miAKtiva før.

Tidligere brukere vil da automatisk få koplet den nye brukeren sin mot tidligere registreringer, mål og team.

Du er da automatisk registrert, og kan du følge instruksjonen på miAKtiva for å registrere hver gang du sykler, løper eller går på jobben. OBS! Du må være pålogget PCen med din egen bruker (på jobb) og ikke en fellesbruker. Du kan i tillegg registrere din aktivitet med privat pc/mobilen. Følg instruksjonene under fane «Mobil» på sida.

Alle kan være med
Sykle – løpe - gå til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over 5 måneder som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på miAKtiva. Kriteriene for å være med på trekning av gavekortene, er at du må delta minst to dager i uken i snitt gjennom hele perioden.

Velg aktivitet og samle poeng 

Du kan velge aktivitet som passer deg, og du kan følge med hvor på mange energipoeng du oppnår per uke. Ved å registrere tiden du bruker på en gitt aktivitet, regnes energipoengene ut. 630 energipoeng per uke gir helsegevinst.
Du kan utfordre andre avdelinger til høyere aktivitet, så få med deg dine kollegaer til lek og moro med miAktiva! SI aktiv premierer ansatte som er aktive brukere hele året, også utenom Sykle – løpe – gå til jobben aksjonen.

Bra for miljøet 

Å sykle, løpe eller gå til jobben er i tillegg bra for miljøet. Dette kan være en motivasjon i seg selv. Mange mennesker ønsker å tenke miljø og mener det er lurt å la bilen stå. Og du slipper parkeringsplasskappløpet om morgen.

Spørsmål?

Spørsmål rettes til e-post: finn.olav.bakken@siaktiv.no

Med ønske om en aktiv sommer

SI aktiv vil med dette også få ønske dere alle en riktig flott og aktiv sommer. Vi håper også på god deltakelse på denne Sykle – løpe – gå til jobben-aksjonen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.