Ny spennende rabattavtale med Alfa

Postet av SI Aktiv den 20. Mai 2022

Ny spennende rabattavtale med Alfa for SI aktiv medlemmer

Vi har fått til hyggelig samarbeid med kvalitetsbedriften ALFA, som innebærer gode rabatter for våre medlemmer.
 
Rabatter:
ALFA tilbyr SI aktiv-medlemmer en rabattkode som gir 35% på sko. Rabattkode: ALFASILBIL.
 
Denne koden gjelder på nettbutikken www.alfa.no. *Ikke på nedsatte produkter eller Alfa Impact. Denne koden gjelder ut 2022. 

Nb! Er det noen som har problemer med kode eller eventuelle spørsmål kan de henvende seg på mail: info@alfa.no

Om selskapet:
 Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I 90 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere.
 I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2020 for 99 millioner kroner. De har 14 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon.
 Våren 2017 etablerte Alfa seg i Sverige med tre ansatte i datterselskapet Alfa Sko AB.
Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av produktutviklingsavdelingen og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Andre gode rabattavtaler:
Se også andre meget gode rabattavtaler på www.siaktiv.no under fliken "Medlemsfordeler" Husk at alle medlemmer kan benytte seg av både overordnete avtaler og de andre lokalavdelingene (SI aktiv Elverum/Hamar, SI aktiv Gjøvik, SI aktiv Lillehammer og SI aktiv Reinsvoll sine ingåtte avtaler.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.