Ny medlemsapp og ny nettside

Postet av SI Aktiv den 12. Apr 2020

Kjære ansatt i Sykehuset Innlandet og medlem av SI aktiv

Vi har som mål å kunne gi dere det beste tilbudet til enhver tid. For at vi skal lykkes i dette, må vi nå dere - der dere er. Vi har derfor valgt å bytte til IdrettenOnline som vårt administrasjons- og medlemssystem. Så vi må be dere om å laste ned appen IdrettenOnline, for Gnist-appen utgår!

Last ned ny medlemsapp

SI aktiv vil nå benytte medlemskort via appen IdrettenOnline. IdrettenOnline-appen er tilgjengelig i App Store og Google Play. Etter at du har lastet ned IdrettenOnline må appen aktiveres. Brukernavnet ditt er e-postadressen du er registrert med hos SI aktiv-laget ditt. Når denne registreres vil du motta en e-post med en engangskode for å ta i bruk IdrettenOnline. Medlemskortet vil du finne på menyen. Ved spørsmål, kontakt medlem@siaktiv.no

Ny nettside

Vi jobber også med å bygge opp nye nettsider: www.siaktiv.no. Her skal du finne informasjon om SI aktiv sentralt og lokalt. Lederne for lokallagene har ansvar for å sende inn oppdatert informasjon.
Gå inn og se på nettsiden, og gjør deg kjent med våre tilbud.
Lik facebooksiden til SI aktiv

Nye tilbud

I disse koronatider er våre tilbud stanset inntil videre. Men vi har startet noen nye tilbud som er tilgjengelige nå – gratis online-trening med Sats og Ti på topp. Informasjon om dette finner dere på nettsiden.

Lykke til i tiden som kommer, og husk vi er best når vi drar i samme retning. Vi gleder oss til å møte dere utenfor arbeidsplassen vår igjen.

Med hilsen SI aktiv ved leder Finn Olav Bakken


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.