Sykle - løpe - gå til jobben 2020

Postet av SI Aktiv den 11. Apr 2020

Sunne og friske kollegaer er glade, motiverer hverandre og blir mer effektive. Samtidig gir fysisk aktivitet og god helse lavere sykefravær. Sykle - løpe - gå til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål.

Ikke alle kan ha hjemmekontor. Mange er nå opptatt av å begrense antall situasjoner der man har nærkontakt med andre mennesker, og for flere er sykkel et godt og attraktivt alternativ.

Flotte premier

SI aktiv inviterer ansatte i Sykehuset Innlandet til å bli med på vår egen Sykle – løpe – gå til jobben-aksjon.
Fra 1. mai til og med 30. september oppfordrer vi ansatte til å parkere bilen og ta beina fatt til og fra jobb. Hver 6. uke under aksjonen vil det trekkes ut 2 deltakere som får gavekort på kroner 500,- og etter endt aksjon vil det trekkes ut 2 vinnere som vil få sykkel til en verdi av kroner 10 000,-

Hva må du gjøre for å bli med?

For at du skal bli med på Sykle – løpe – gå til jobben, går du inn på MinSide på Sykehuset Innlandets intranett og velger «SI aktiv»-ikonet blant ikonene på forsiden. 

Du er da automatisk registrert, og kan du følge instruksjonen på AktivitetsSia for å registrere hver gang du sykler, løper eller går på jobben. OBS! Du må være pålogget PCen med din egen bruker og ikke en fellesbruker. Du kan i tillegg registrere din aktivitet med mobilen. Følg instruksjonene under fane «Mobil» på sida"

Alle kan være med

Sykle – løpe - gå til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over 5 måneder som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på AktivitetsSia. Kriteriene for å være med på trekning av gavekortene, er at du må delta minst to dager i uken i snitt gjennom hele perioden.

Velg aktivitet og samle poeng 

Du kan velge aktivitet som passer deg, og du kan følge med hvor på mange energipoeng du oppnår per uke. Ved å registrere tiden du bruker på en gitt aktivitet, regnes energipoengene ut. 630 energipoeng per uke gir helsegevinst.

Du kan utfordre andre avdelinger til høyere aktivitet, så få med deg dine kollegaer til lek og moro med AktivitetsSIa!

SI aktiv premierer ansatte som er aktive brukere hele året, også utenom Sykle – løpe – gå til jobben aksjonen.

Bra for miljøet

Å sykle, løpe eller gå til jobben er i tillegg bra for miljøet. Dette kan være en motivasjon i seg selv. Mange mennesker ønsker å tenke miljø og mener det er lurt å la bilen stå. Og du slipper parkeringsplasskappløpet om morgen.

Spørsmål?

Spørsmål rettes til e-post til Finn Olav Bakken

Med ønske om en aktiv sommer

SI aktiv vil med dette også få ønske dere alle en riktig flott og aktiv sommer. Vi håper også på god deltakelse på denne Sykle – løpe – gå til jobben-aksjonen.

Vi anbefaler deg i tillegg til å bli med på Bedriftsidrettens sykle til jobben arrangement!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.