Ny treningsavtale - fra Sats til Six Trening

Postet av SI aktiv Lillehammer den 30. Jan 2024

Sats blir til SIX Trening

SI aktiv har hatt avtale med Sats Lillehammer i mange år. Sats trekker seg ut 31. januar, og SIX Trening overtar lokaler, utstyr, ansatte og medlemmer. Det er foretatt en virksomhetsoverdragelse, og medlemsregisteret overføres direkte til SIX Trening. Priser og eventuell bindingstid blir det samme, og du trenger ikke å gjøre noe med medlemskapet ditt.

Avtale med SIX Trening

I forbindelse med at Sats trekker seg ut på Lillehammer, har styret i SI aktiv Lillehammer bedt om tilbud på trening for SI aktiv Lillehammer og våre medlemmer. Et enstemmig styre ble enige om å inngå treningsavtale med SIX Trening.

Hva innebærer avtalen?

Avtalen går i hovedsak ut på av du som medlem får 20 % rabatt på trening og SI aktiv Lillehammer får ressurser og gode tilbud på egen gruppetrening.

Hvordan får du medlemsrabatten på SIX Trening?

SI aktiv-medlemmer som har rabattavtale med Sats Lillehammer fra tidligere, trenger ikke å gjøre noe.

Hvis du vil melde deg inn på SIX Trening, må du møte opp i resepsjonen og vise medlemskapet ditt i Idretten Online-appen. Da blir du lagt inn med SI aktiv-rabatten.

Appen til SIX Trening er ikke klar ennå, men nettsiden skal være klar til 1. februar.

Åpent hus lørdag 3. februar

Lørdag 3. februar er det åpent hus på SIX Trening og alle kan komme innom. Det blir servering, happenings for store og små, og mange ulike gruppetimer gjennom hele dagen.

Ta med deg venner og kjente og bli svette sammen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.