Nytt tilbud for SI aktiv Lillehammer "Tur og friluftsliv"

Postet av SI aktiv Lillehammer den 11. Apr 2020

SI aktiv Lillehammer ønsker å gi våre medlemmer et økt tilbud innenfor tur og friluftsliv. Vi vil derfor slå sammen gruppene Gågruppa, Skøytegruppa og Klatregruppa og danner en ny gruppe som vi kaller Tur og friluftsliv.

Friluftsliv = folkehelse

Friluftsliv er et viktig tema i folkehelsearbeid. Det skal være en lav terskel for å ta del i gruppen "Tur og fjellsport" . Vi ønsker å legge til rette for at flest mulig får et aktivt friluftsliv. Friluftsliv i nærmiljøet er derfor prioritert. På den måten kan alle få økt livskvalitet og bedret helse gjennom friluftsliv, uavhengig av fysisk form og erfaring med ferdsel i naturen.

Varierte tilbud

Vi ønsker å gi våre medlemmer et bredt tilbud på aktiviteter både sommer og vinter.
Arrangementene vil kunne være alt i fra lavterskeltilbud som gå-tur etter arbeidstid, til mer avanserte fjellturer, fisking, ridning, skidager, ski-kurs osv.
Det vil gjennomføres en del faste aktiviteter, og i tillegg ønsker vi tilbakemelding og fra dere som er medlemmer på aktiviteter vi kan gjøre sammen. Vi mange ressurspersoner i sykehuset som vi ønsker å kunne bruke som eksperter i de forskjellige aktivitetene.

Faste aktiviteter som Ti på topp, Sykle - løpe gå til jobben, klatring på Tyrili, lavterskel gå-turer og SI aktiv faste sommertur for hele Sykehuset Innlandet arrangeres er tilgjengelig for alle medlemmer.

Si aktiv Lillehammer har en del utstyr som vi leier ut til våre medlemmer, til en svært fordelaktig pris. Dette er utstyr som Lavvo, to pulker med sele og drag, truger, turskøyter til skisko som kan du kan leie ved å kontakte Gunn Monica Bakken på mobilnummer: 936 10 947.

Gruppeledere:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.