Ny treningsavtale - fra Sats til Six Trening

Postet av SI aktiv Lillehammer den 30. Jan 2024

Sats blir til SIX Trening

SI aktiv har hatt avtale med Sats Lillehammer i mange år. Sats trekker seg ut 31. januar, og SIX Trening overtar lokaler, utstyr, ansatte og medlemmer. Det er foretatt en virksomhetsoverdragelse, og medlemsregisteret overføres direkte til SIX Trening. Priser og eventuell bindingstid blir det samme, og du trenger ikke å gjøre noe med medlemskapet ditt.

Avtale med SIX Trening

I forbindelse med at Sats trekker seg ut på Lillehammer, har styret i SI aktiv Lillehammer bedt om tilbud på trening for SI aktiv Lillehammer og våre medlemmer. Et enstemmig styre ble enige om å inngå treningsavtale med SIX Trening.

Hva innebærer avtalen?

Avtalen går i hovedsak ut på av du som medlem får 20 % rabatt på trening og SI aktiv Lillehammer får ressurser og gode tilbud på egen gruppetrening.

Hvordan får du medlemsrabatten på SIX Trening?

SI aktiv-medlemmer som har rabattavtale med Sats Lillehammer fra tidligere, trenger ikke å gjøre noe.

Hvis du vil melde deg inn på SIX Trening, må du møte opp i resepsjonen og vise medlemskapet ditt i Idretten Online-appen. Da blir du lagt inn med SI aktiv-rabatten.

Appen til SIX Trening er ikke klar ennå, men nettsiden skal være klar til 1. februar.

Åpent hus lørdag 3. februar

Lørdag 3. februar er det åpent hus på SIX Trening og alle kan komme innom. Det blir servering, happenings for store og små, og mange ulike gruppetimer gjennom hele dagen.

Ta med deg venner og kjente og bli svette sammen!
SI aktiv, yoga på Hønsehuset vinter/vår 2024

Postet av SI aktiv Lillehammer den 2. Jan 2024

SI aktiv, yoga på Hønsehuset vinter/vår 2024

YogaFlyt: mandager kl 17:00-18:15,

9 ganger: uke 3 t.o.m. uke 12 med unntak av uke 10

Pris for SI aktiv medlemmer 900,- (ordinær pris 1980,-)

Max 17 deltagere

Dette kurset passer for deg som er ny med yoga, eller som ønsker å fortsette med yoga på samme nivå som forrige sesong med yoga for SI aktiv. Kurset passer godt for de aller fleste som ønsker seg en rolig yogatime, men som likevel inneholder bevegelse og som styrker hele kroppen. Du vil få god tid til å finne de ulike stillingene, alternativer hvis kroppen trenger det og tydelige instruksjoner. 

Alle klasser starter og avslutter med avspenning, har fokus på oppmerksomt nærvær & pust, og det å bevege kroppen på en biomekanisk trygg og funksjonell måte.

PÅMELDING OG UTVIDET INFORMASJON

Nytt tilbud fra 2024 (samarbeid mellom OmShantiYoga og SI aktiv)

Nytt i 2024 er at du også kan velge å delta på ordinære kurs på Hønsehuset og få refundert deler av kontingenten fra SI aktiv - ved fremvisning av betalt faktura. Du må sende e-post til vår kasserer Mona og be om refusjon. Legg ved betalingsbekreftelse, ditt medlemsnummer og ditt kontonummer som refusjonen føres over til. Mona E-post: mona@siaktiv.no