Fjelltur til Leirvassbu i hjertet av Jotunheimen.

Fjelltur til Leirvassbu i hjertet av Jotunheimen.


Arrangør: SI Aktiv
Påmeldingsfrist: 09.08.2024 23:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 396,00 inkl. avgifter

Bli med SI aktiv til Leirvassbu i Jotunheimen !!

Leirvassbu åpnet som DNT-hytte 23. mars 2023. Med over 50 spektakulære 2000 - metertopper i dagsturavstand, kan stedet by på unike naturopplevelser både sommer og vinter.

Leirvassbu turisthytta ligger midt i hjertet av Jotunheimen og er et eldorado for turgåere, tindebestigere, livsnytere, og er kjent av generasjoner som selve perlen i Jotunheimen. Trolig den beste beliggenheten i fjell-Norge. Turisthytta er bygd og utviklet med fotturister, skiløpere, klatrere og fjellfolks behov som forbilde. Et eldorado om du ønsker å utfolde deg, eller kun søker roen og utsikten. Noen perler av topper i nærheten vi kan nevne: Kyrkja, Stetinden, Tverrbotntindene, Geita, Sokse, Kniven Store Smørstabbtind og mer.

SI aktiv tilbyr sine medlemmer et komplett pakke som inneholder: tur med guide fra SI aktiv begge dagene til utvalgte topper, buss tur-retur, overnatting med middag, frokost og matpakke, middag før hjemreise. Det blir også mulighet for en yoga time fredags morgen før vi går tur. Egenandel kr. 1350,- (pluss betalingsavgift nok 46,-)

Påmelding åpner 21. Mai kl 14:00 

Avmeldingsfrist er 14 juli !! Ved avmelding etter 14. Juli må reiseforsikring benyttes for refusjon.

Vi håper å se mange kjente og nye fjes :)


Les mer om Leirvassbu her:  Velkommen til Leirvassbu turisthytte - DNTAdministratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.