Hamarkarusellen vinterløp 1

Hamarkarusellen vinterløp 1


Tid


Hamarkarusellen Vinter går denne i samme 5 kilometer løype for alle løp, på belyste gang og sykkelveier i Prestrudområdet på Hamar. Vi beholder samme kontrollmålte 5 kilometer i alle løpene, er dette en ypperlig anledning til å benytte som testløp. Vi kan med hånden på hjertet si at dette arrangementet ønsker alle ambisjoner hjertelig velkommen: gående (uten tid/med tid), løpende (uten tid/med tid), «konkurrere med meg selv», «slå naboen» og aktive superløpere.

Så velkommen skal dere være!!

Tidspunkter: Start alle løp og alle klasser: 18:00.

Arrangør: Innlandet Bedriftsidrettskrets. Påmelding og startkontingent: Kr 100,- betales ved påmelding (Webpåmelding via EQ Timing) Kr 360, - for alle 6 løp i karusellen, betales ved påmelding 

Påmelding via EQ Timing helt til starttidspunkt (selvbetjening).

 Premiering: Premiering for deltagelse alle løp i vinterkarusellen med unikt krus med påskriften «Hamarkarusellen Vinter 2022/2023». I tillegg premieres beste Herre og Kvinneløper samlet for alle løp basert på sammenlagt tid (makstid 40 minutter når ikke deltagelse) 

Syns du løpe på tid er skummelt så får du selvfølgelig løpe uten!

Servering: Saft (og ved de fleste anledninger kake) ved mål. 

Resultatservice: Live resultatservice med mellomtider via EQ Timing – se påmeldingslenke for hvert løp

 Ombytting/toaletter: Det er tilgang til enkle fasiliteter innendørs (toalett) i Prestrudhallen, men vi anbefaler å stille ombyttet, og dusjen må tas hjemme.

Løype: Løypen er en kontrollmålt 5 kilometer gateløp. Løypen går i hovedsak på avskjermet gang og sykkelvei, samt noe fortau i lavt trafikkerte gater. Noe kryssende sideveier. Gatelys på hele strekningen, og på underlag som normalt brøytes/strøs ved behov. Start og mål ved Prestrudhallen, hvor det også er fellesareal for nummerutdeling og servering, samt toaletter.


Håper vi ses ;) 


Meld deg på alle 6 løpene herOversikt over alle løpene


 • Løp 1: Tirsdag 25/10 - 2022

 • Løp 2: Tirsdag 22/11 - 2022 

• Løp 3: Tirsdag 20/12 - 2022 

• Løp 4: Tirsdag 17/1 - 2023

 • Løp 5: Tirsdag 14/2 - 2023

 • Løp 6: Tirsdag 14/3 - 2023 Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.