Bedriftsserie fotball Kongsvinger

Bedriftsserie fotball Kongsvinger


Arrangør: Innlandet bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 31.10.2021 21:59

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 6700,-

Innlandet Bedriftsidrettskrets inviterer alle interesserte lag til Bedriftsserien i fotball for 2021/2022. Det tilbys seriespill i 5er fotball i Kongsvingerhallen, og kamper spilles på tirsdager!

For å delta i seriespillet må laget være medlem av Innlandet Bedriftsidrettskrets, eventuelt tilknyttet Bedriftsidretten på en annen måte, tilknytningsavtale, kr 1500. (eks vennelag) 

 

HVEM KAN DELTA?

Spillerne må være fylt 15 år. Ansatte i bedriften kan spille både aktiv fotball OG bedriftsfotball. For spillere som ikke er ansatt i bedriften, spillere på dispensasjon, gjelder regelen om at aktive spillere mellom 15 og 30 år ikke kan delta. Karantenetiden fra aktiv fotball til bedriftsfotball for ikke-ansatte i aldersgruppen 15-30 år er seks måneder fra siste terminfestede kamp.

DOMMERE:

Vi setter i år opp dommere til hver kamp! Lagene trenger kun møte opp til kampstart! Betaling av dommer inngår i startkontigenten!

                                                        

*Vi tar forbehold om nok påmelde lag for å gjennomføre serien

Kampene vil begynne tirsdag 26. oktober (uke 43)

Påmeldingsfrist: 10. oktober 2021

*Lag som trekker seg etter påmeldingsfristens utløp vil ikke få refundert påmeldingsavgiften, og i tillegg motta en bot på kr 2000,- 

 

VI HÅPER Å SE DEG OG DITT LAG I ÅREST BEDRIFTSSERIE!

Det er selvfølgelig pokal til vinneren!!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Innlandet bedriftsidrettskrets