Om SI aktiv Lillehammer

Styret SI aktiv Lillehammer

Styret i SI aktiv Lillehammer 2019:

Leder

Finn Olav Bakken Avd. for patologi

Nestleder

Geir Utstumo Sykehuspartner

Sekretær

Camilla Olstad Avd. for patologi

Kasserer

Mona F. Johansen Skogli

Styremedlem

Hanne Grete Jøingsli Medisinsk biokjemi

Varamedlem

Sveinung Vatnehol Medisinsk biokjemi
Gunn Monika Husum Kjøkken

Gruppeledere:

Badminton

Lars Hagen Henriksen Avd. for bildediagnostikk
Eva Haugstulen Ekstern

Bowling

Anne Sønsteby Kjøkken
Bernt Engen Teknisk

Curling

Eivind Sve Kjøkken
Stein Erik Johansen Kjøkken

Fjellsport

David Mertz Akuttmottak

Fotball

Jacky Tran Ekstern
Elin Aanstad Kirurgisk avdeling

Håndball

Hanne Grete Jøingsli Medisinsk biokjemi

Innebandy

Sveinung Vatnehol Medisinsk biokjemi

Petanque

Gunn Monika Husum Kjøkken

Skyting

Trygve Sørhage Teknisk
Rolf Jarle Jeppesen Radiologisk

Sykling

Jørn Solbakken Ekstern

Volleyball

Thea Husdal Medisinsk biokjemi
Karina Wirkola Medisinsk biokjemi
Gågruppe/skøyter

Hans Adolfsson

Radiologisk

Økonomiutvalg

Hans Adolfsson Radiologisk
Birger Johnsen Portør

Ansvarshavende:

Revisorer

Valgkomite

Eivind Byrknes Psyk.
Lise Mette Mosand Mikrobiologisk avdeling

Brus

Bowlinggruppa

Buss

Birger Johnsen Portør

Registrering

Geir Utstumo Sykehuspartner

Solariet

Hans Adolfsson Radiologisk

Reisekomiteen

Geir Utstumo Sykehuspartner
Mona F. Johansen Skogli
Hans Adolfsson Radiologisk

 

Om SI aktiv Lillehammer

Visjon:

SI aktiv Lillehammer skal fremstå som en serviceinnstilt og forretningsmessig aktør på lokalt og nasjonalt nivå, legge forholdene til rette for medlemmene og samarbeidspartnerne, samt markedsføre laget vårt på best mulig måte.

Med forretningsmessig menes å drive på en økonomisk forsvarlig måte, og å bruke ressursene våre på en forsvarlig måte.

HISTORIE:

LFS United

LFS BIL ble stiftet våren 1965 av noen ivrige fotballspillere. Det manglet noen på laget, og supplering “utenfra” måtte til. Navnet ble LFS UNITED, preget av datidens internasjonale fotballinteresse. Det var ikke så nøye med utstyr og reglement på den tiden. Gymsko og strikkasokker var passende til et heller tvilsomt underlag av grus.

Stjernespillere

Det var ikke noe i veien med vinnerinstinktet, og det ble laget mål i begge retninger av egne “stjernespillere” som: Lars Tveter, Georg Brabrandt, Reidar Hoff, Paul Pladsen, Arve Vanghaugen, Rolf Slaastad, Bjørn Skoglund, Roger Sørensen, Arne Kummeneje m.fl.

Heiagjeng

Heiagjeng var heller ikke noen mangelvare på den tiden. Entusiastiske supportere strømmet til, og stemningen var ofte høy på tribunen på Sportsplassen. Utallige fortellinger beskriver aktiviteten på og ved banen gjennom flere år, og mye er dokumentert i en liten, og av antikvarisk betydning i høyeste grad, interessant bok. Vi husker best Syses “piruetter” på midtbanen og diverse selvmål fra “respektabel” avstand.

Lars Tveter var primus motor den første tiden og styrte med “hard og sikker” hånd laget fra den ene seieren til det andre nederlaget. Mottoet var “tap og vinn med samme sinn”. Det kan tilføyes at supportergjengen ofte gikk like svett og slitne av banen som spillere.

Fra LFS BIL til OSSL BIL til LS BIL til SIL BIL til SI aktiv

Idrettslaget het i mange år Lillehammer Fylkessykehus Bedriftsidrettslag – LFS BIL.  I 1999 ble Lillehammer Fylkessykeshus omgjort til Oppland Sentralsykehus avdeling Lillehammer. Idrettslagets navn ble Oppland Sentralsykehus Bedriftsidrettslag Lillehammer – OSS BILL.

Etter ny omorganisering og nytt navnebytte på sykehuset i 2003, byttet vi navn igjen – denne gangen til Lillehammer Sykehus Bedriftsidrettslag (LS BIL). I 2013 bestemte det overordnede styret for idrettslagene ved alle sykehusene i Innlandet (SI Aktiv) at alle lagene skulle følge helseforetakets navn. Da ble navnet Sykehuset Innlandet Lillehammer Bedriftsidrettslag (SIL BIL).

I dag heter vi SI aktiv Lillehammer. Alle aktivitetslagene i Sykehuset Innlandet heter SI aktiv og stedsnavnet for sykehuset sitt bak.

Mange aktiviteter

Bedriftsfotball var lenge den eneste aktiviteten i laget og i byen, men etter hvert kom løping, håndball, skyting og bordtennis, og senere også badminton, volleyball, bowling, alpint, klatring, innebandy, sykling, langrenn, fjellsport og curling. Vi har gått egne veier med aktiviteter som trim, riding, golf, svømming og foto.

Laget har også vært arrangør av Europas største innendørs bedriftsfotballturnering, Steinspruten Bilglass cup (tidligere Hurtigruta cup) i 25 år.

Gode resultater

SI aktiv Lillehammer har markert seg i mange store arrangement opp igjennom tidene. I Holmenkollstafetten er en 10. plass for guttene og en 4. plass for jentene sterke prestasjoner. Vi har flere norgesmesterskap i terrengløp på både dame- og herresiden i NHIF, og nordiske mesterskap på damesiden i DNHL.

Vi har ofte vært på tur sammen med Gjøvik sykehus og skapt liv og røre internasjonalt. Vi vant “fair play- pokalen” i DNHLs leker i København 1996. Lokalt har vi høstet medaljer og pokaler i store mengder, og vår overfylte premiemonter forteller sitt.

God organisasjon

SI aktiv Lillehammer har hele veien vært godt og nøkternt ledet, med god organisasjon og med dyktige, kreative og hyggelige ansvarshavende. Økonomien i laget har alltid bidratt til å stimulere og skape videre engasjement. I dag er SI aktiv Lillehammer et av Norges største og best drevne bedriftsidrettslag. Prinsippene er de samme som før, det er kun størrelsen som er forskjellen.

Vi har tilbud i særklasse:
  • Gratis deltagelse i nesten alle aktiviteter
  • Gratis bruk av trimrom, tredemølle, skytebane m.m.
  • Leie av minibuss, tilhenger med overbygg, fjellutstyr m.m.
  • Rabatter i mange av byens butikker
  • Refusjon av arrangementsutgifter etter søknad
  • Deltagelse i fellesarrangement i inn- og utland
  • Solarier med medlemspriser
  • God rabattavtale på parafin og fyringsolje

Les mer om våre medlemsfordeler

SI aktiv Lillehammer i dag

Styret i SI aktiv Lillehammer leder hele virksomheten. Laget har ca. 900 medlemmer som kan delta på mange ulike aktiviteter. Den største fordelen er imidlertid alle de hyggelige menneskene du blir kjent med når du er medlem av SI aktiv.

Vi har også et trimrom (Loftet) som mange bruker titt og ofte. Vi organiserer i tillegg utenom-sportslige tiltak som brusautomater, solarium og minibussutleie. Laget er medlem av NBIF, NHIF og DNHL.

SI aktiv Lillehammer har vært arrangør av Steinspruten Bilglass cup (tidligere Hurtigruta cup) i 25 år – Europas største innendørs bedriftsfotballturnering for dame- og herrelag. Fra 2018 har vi gitt arrangementet videre til Lillehammer Olympiapark som skal arrangere turneringen sammen med idrettskretsen.

SI aktiv er samlingsplassen

SI aktiv Lillehammer skal være ”samlingsplassen” for de ansatte på tvers av faglige kvalifikasjoner og profesjonelle krav. Aktivitetslaget skal tilby en mangfoldig mulighet til fysisk og psykisk stimulans.

Velkommen som medlem i SI aktiv!