Gå, løpe, sykle til jobben 2019

Årets gå, løpe, sykle til jobben-aksjon går fra 1. mai til 31. oktober. Få med deg kollegaer på moroa og vær aktive!

Sunne og friske kollegaer er glade, motiverer hverandre og blir mer effektive. Samtidig gir fysisk aktivitet og god helse lavere sykefravær. Gå, løpe, sykle til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål.

Flotte premier

SI aktiv inviterer ansatte i Sykehuset Innlandet til å bli med på vår egen gå, løpe, sykle til jobben-aksjon.

Fra 1. mai til og med 31. oktober oppfordrer vi ansatte til å parkere bilen og ta beina fatt til og fra jobb. Hver sjette uke under aksjonen vil det trekkes ut to deltakere som får et gavekort på 500 kroner. Etter endt aksjon trekkes det ut en vinner som får en sykkel til en verdi av 10 000 kroner.

Hva må du gjøre for å bli med?

Gå inn på MinSide på Sykehuset Innlandets intranett og velger «SI aktiv»-ikonet oppe til høyre. Du er da automatisk registrert, og kan følge instruksjonen på AktivitetsSia for å registrere hver gang du sykler, løper eller går på jobben.

OBS! Du må være pålogget PC-en med din egen bruker og ikke en fellesbruker.
Du kan i tillegg registrere aktivitetene dine på mobilen. Følg instruksjonene under fanen «Mobil» på AktivitetsSia.

Alle kan være med

Gå, løpe, sykle til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over seks måneder som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på AktivitetsSia. Kriteriet for å være med i trekningen av gavekortene er at du må delta minst to dager i uken i snitt gjennom hele perioden.

Vi planlegger også en aksjon for vinterhalvåret, med spark og ski i tillegg. Nærmere informasjon kommer.

Velg aktivitet og samle poeng

Du kan velge aktiviteter som passer deg, og du kan følge med hvor på mange energipoeng du oppnår per uke. Ved å registrere tiden du bruker på en gitt aktivitet, blir energipoengene regnet ut. 630 energipoeng per uke gir helsegevinst.

Du kan utfordre andre avdelinger til mer aktivitet og konkurrere internt. Få med deg kollegaene dine til lek og moro med AktivitetsSia!

SI aktiv premierer ansatte som er aktive brukere hele året, også utenom gå, løpe, sykle til jobben-aksjonen.

Bra for miljøet

Å gå, løpe eller sykle til jobben er i tillegg bra for miljøet. Dette kan være en motivasjon i seg selv. Tenk på miljøet og la bilen stå. Da slipper du også kappløpet om parkeringsplass om morgenen.

Spørsmål?

Send e-post til siaktiv@sykehuset-innlandet.no

Med ønske om en aktiv sommer

SI aktiv ønsker dere alle en flott og aktiv sommer! Vi håper på stor deltakelse i gå, løpe, sykle til jobben-aksjonen 🙂