AktivitesSia var en av tjenestene som ble berørt under dataangrepet mot Sykehuset Innlandet.

Postet av SI Aktiv den 15. Sep 2020

Dataangrepet: 

Varsel til brukere av AktivitetsSia 

Sykehuspartner avdekket 22. august at en hittil ukjent aktør gjennom en kriminell handling hadde gjennomført et angrep mot enkelte tjenester på internett, som driftes av Sykehuset Innlandet. De berørte tjenestene ble umiddelbart tatt ned og isolert, og forholdet er meldt Politiet, Datatilsynet og Fylkesmannen i Innlandet.

I analysene som er gjennomført etter dataangrepet er det avdekket at navn/brukernavn, telefonnummer og aktivitetsopplysninger er hentet ut fra tjenesten.

Det er vurdert at det er lav risiko for misbruk av disse, men det er viktig å utvise varsomhet dersom dere mottar e-post fra ukjente avsendere med mistenkelig innhold.

Hvis du har spørsmål om hvilke konsekvenser det kan få for deg dersom uvedkommende får tilgang til informasjon om deg, kan du kontakte oss på telefonnummer 611 58279.



Foreslå nye aktiviteter som oppfyller smittevernkravene

Postet av SI Aktiv den 9. Sep 2020

SI aktiv ønsker bidra til at SI når sitt mål om å være en helsefremmende arbeidsplass. Dette er utfordrende i disse koronatider. Siden mange av våre faste aktiviteter ikke kan gjennomføres på grunn av smitteverkravene, ønsker vi forslag fra dere på andre aktiviteter vil kan tilby. 

Vi har allerede satt i gang tilbud som Ti på topp, yogakurs og turer i samarbeid med DNT. 

Legg inn ditt forslag i kommentarfeltet eller send e-post til: Finn Olav Bakken


4 Kommentarer