Smittevern blir ivaretatt på alle våre aktiviteter

Postet av SI Aktiv den 29. Okt 2020

SI aktiv har en tett dialog med arbeidsgiver når det gjelder organisert idrett og andre tilbud til ansatte. Dette for å sikre at både våre aktiviteter/tilbud og bedriftens behov for smittevern blir ivaretatt. 

Det ikke kommet noen nye nasjonale råd som har en direkte konsekvens for fysisk aktivitet i regi av SI aktiv eller våre samarbeidspartnere. Det er derimot svært viktig at vi følger med på informasjonen fra lokale smittevernsmyndigheter, da det kan forekomme lokale retningslinjer som er strengere enn de nasjonale. 

De aktivitetene vi har sammen med andre bedrifter, eller felles aktiviteter som foregår i våre egne hus - er utsatt på grunn av smittevernreglene.

I alle våre åpne tilbud (yogakurs, spinning osv.) er smittevern ivaretatt. Så lenge alle deltakere også sørger for følge retningslinjene, er alle våre aktiviteter trygge. God trening

Sportslig hilsen fra SI aktiv ved leder Finn Olav Bakken



Bli med på kollegamosjon 2020

Postet av SI Aktiv den 17. Okt 2020

Vi i SI aktiv har meldt Sykehuset Innlandet på aktivitetskampanjen Kollegamosjon. 

SI aktiv er opptatt av helsen til Sykehuset Innlandets ansatte og ønsker derfor å inspirere dere til fellesskap og latter gjennom gjennom denne aktivitetskampanjen.


SI aktiv har betalt kontingenten for alle ansatte!


Gå inn i www.Kollegamosjon.no  velg påmelding

 

Fase 1: skriv inn e-posten din. «dersom du har deltatt på Sykle til jobben tidligere, så vil du få beskjed om at du allerede har en profil.»

 

Fase 2: Velg påmeldingstype «Delta med jobben»

 

Fase 3: Finn bedriften din.

 

Fase 4: Fyll ut skjemaet med info

 

Fase 5: Gå inn på «Min side», her kan du velge laget du ønsker å delta i eller evnt opprette nytt lag.
 NB! når du oppretter et nytt lag så blir du automatisk lagt inn som lagleder.