Ny medlemsapp og ny nettside

Postet av SI aktiv den 12. Apr 2020

Kjære ansatt i Sykehuset Innlandet og medlem av SI aktiv

Vi har som mål å kunne gi dere det beste tilbudet til enhver tid. For at vi skal lykkes i dette, må vi nå dere - der dere er. Vi har derfor valgt å bytte til IdrettenOnline som vårt administrasjons- og medlemssystem. Så vi må be dere om å laste ned appen IdrettenOnline, for Gnist-appen utgår!

Last ned ny medlemsapp

SI aktiv vil nå benytte medlemskort via appen IdrettenOnline. IdrettenOnline-appen er tilgjengelig i App Store og Google Play. Etter at du har lastet ned IdrettenOnline må appen aktiveres. Brukernavnet ditt er e-postadressen du er registrert med hos SI aktiv-laget ditt. Når denne registreres vil du motta en e-post med en engangskode for å ta i bruk IdrettenOnline. Medlemskortet vil du finne på menyen. Ved spørsmål, kontakt medlem@siaktiv.no

Ny nettside

Vi jobber også med å bygge opp nye nettsider: www.siaktiv.no. Her skal du finne informasjon om SI aktiv sentralt og lokalt. Lederne for lokallagene har ansvar for å sende inn oppdatert informasjon.
Gå inn og se på nettsiden, og gjør deg kjent med våre tilbud.
Lik facebooksiden til SI aktiv

Nye tilbud

I disse koronatider er våre tilbud stanset inntil videre. Men vi har startet noen nye tilbud som er tilgjengelige nå – gratis online-trening med Sats og Ti på topp. Informasjon om dette finner dere på nettsiden.

Lykke til i tiden som kommer, og husk vi er best når vi drar i samme retning. Vi gleder oss til å møte dere utenfor arbeidsplassen vår igjen.

Med hilsen SI aktiv ved leder Finn Olav Bakken


0 Kommentar

Sykle - løpe - gå til jobben 2020

Postet av SI aktiv den 11. Apr 2020

Sunne og friske kollegaer er glade, motiverer hverandre og blir mer effektive. Samtidig gir fysisk aktivitet og god helse lavere sykefravær. Sykle - løpe - gå til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål.

Ikke alle kan ha hjemmekontor. Mange er nå opptatt av å begrense antall situasjoner der man har nærkontakt med andre mennesker, og for flere er sykkel et godt og attraktivt alternativ.

Flotte premier

SI aktiv inviterer ansatte i Sykehuset Innlandet til å bli med på vår egen Sykle – løpe – gå til jobben-aksjon.
Fra 1. mai til og med 30. september oppfordrer vi ansatte til å parkere bilen og ta beina fatt til og fra jobb. Hver 6. uke under aksjonen vil det trekkes ut 2 deltakere som får gavekort på kroner 500,- og etter endt aksjon vil det trekkes ut 2 vinnere som vil få sykkel til en verdi av kroner 10 000,-

Hva må du gjøre for å bli med?

For at du skal bli med på Sykle – løpe – gå til jobben, går du inn på MinSide på Sykehuset Innlandets intranett og velger «SI aktiv»-ikonet blant ikonene på forsiden. 

Du er da automatisk registrert, og kan du følge instruksjonen på AktivitetsSia for å registrere hver gang du sykler, løper eller går på jobben. OBS! Du må være pålogget PCen med din egen bruker og ikke en fellesbruker. Du kan i tillegg registrere din aktivitet med mobilen. Følg instruksjonene under fane «Mobil» på sida"

Alle kan være med

Sykle – løpe - gå til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over 5 måneder som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på AktivitetsSia. Kriteriene for å være med på trekning av gavekortene, er at du må delta minst to dager i uken i snitt gjennom hele perioden.

Velg aktivitet og samle poeng 

Du kan velge aktivitet som passer deg, og du kan følge med hvor på mange energipoeng du oppnår per uke. Ved å registrere tiden du bruker på en gitt aktivitet, regnes energipoengene ut. 630 energipoeng per uke gir helsegevinst.

Du kan utfordre andre avdelinger til høyere aktivitet, så få med deg dine kollegaer til lek og moro med AktivitetsSIa!

SI aktiv premierer ansatte som er aktive brukere hele året, også utenom Sykle – løpe – gå til jobben aksjonen.

Bra for miljøet

Å sykle, løpe eller gå til jobben er i tillegg bra for miljøet. Dette kan være en motivasjon i seg selv. Mange mennesker ønsker å tenke miljø og mener det er lurt å la bilen stå. Og du slipper parkeringsplasskappløpet om morgen.

Spørsmål?

Spørsmål rettes til e-post til Finn Olav Bakken

Med ønske om en aktiv sommer

SI aktiv vil med dette også få ønske dere alle en riktig flott og aktiv sommer. Vi håper også på god deltakelse på denne Sykle – løpe – gå til jobben-aksjonen.

Vi anbefaler deg i tillegg til å bli med på Bedriftsidrettens sykle til jobben arrangement!


0 Kommentar

Ti på Topp 2020 – 75 kroner for SI aktiv-medlemmer

Postet av SI aktiv den 11. Apr 2020

Vi befinner oss i en krevende tid hvor både barn og voksne har fått hverdagen sin snudd på hodet. De dagligdagse rutinene endres, og en må ta aktive grep for å holde seg i fysisk aktivitet.

SI aktiv ønsker å bidra til mer aktivitet gjennom å motivere flere til å bruke naturen i tiden som kommer. Dette mener vi er godt for både kropp og sjel! Ti på topp har tilbud på Elverum, Hamar, Gausdal og Lillehammer.

Send e-post

Du må være medlem i SI aktiv for å få dette tilbudet. For å melde deg på Ti på topp sender du en e-post til:
- Medlem SI aktiv Elverum-Hamar, send e-post til: frank.engering@sykehuset-innlandet.no
- Medlem SI aktiv Lillehammer, send e-post til: mona@siaktiv.no

Du vil motta en e-post med betalingsinformasjon. Når du har betalt, får du tilsendt en kode som du trenger for å logge inn.

Last ned Ti på Topp appen (App Store og Google Play) og bli med du også!

Gå i små grupper

Ti på topp er levert i samråd med kommunale smittevernmyndigheter, og oppfordrer til at vi bruker naturen i denne perioden. Grunnet Covid-19 situasjonen skal du ikke bruke bøker og postkasse for å registrere din tur. All registrering foregår i appen eller via nettsiden.

Ikke gå på tur mer enn 5 stykker, gå gjerne sammen med familien. Hold avstand og husk god håndhygiene også på tur

Mer informasjon

Les mer om Ti på topp på Bedriftsidretten Innlandets nettside: https://innlandet.bedriftsidretten.no/p/35672/ti-pa-topp 

Det blir uttrekkspremier gjennom sesongen, kåring av årets turbilde, årets turgåer, super turgåer og mer. 


0 Kommentar

Alle aktiviteter er avlyst inntil videre

Postet av SI aktiv den 17. Mar 2020

På grunn av koronaviruset er alle våre aktiviteter, treninger, treningsrom, møter og samlinger avlyst inntil videre.


0 Kommentar

Bli med på De nordiske hospitalsleker (DNHL) 2020!

Postet av SI aktiv den 9. Feb 2020

Sykehuset Innlandet har som mål å stille med den største deltakergruppen av alle sykehusene! 

Mange aktiviteter, moderne anlegg og bra hotell

SUS BIL (Stavanger Universitetssjukehus bedriftsidrettslag) inviterer deltakere fra sykehus i hele Norden til tidenes aktivitetshelg i Stavanger torsdag 11.–søndag 14. juni 2020. DNHL arrangeres for 25. gang, og det blir et rikt og variert program med noe for enhver smak. I tillegg til de vanlige aktivitetene som håndball, fotball, golf og løping, kan du være med på hinderløp, Nordsjørittet, yoga workshop og tur til Preikestolen. Les om DNHL i Stavanger 2020 på dnhl.no

Kan vi bli den største deltakergruppa?

Sykehuset Innlandet har som mål å stille med den største deltakergruppen av alle sykehusene! Vi skal ha deltakere i så mange aktiviteter som mulig, og vil skal også ha den beste heiagjengen! Vi ønsker å få med både nåværende og nye medlemmer og vise at Sykehuset Innlandet har godt samhold, stor stå-på-vilje og masse moro!

Ta kontakt hvis du ikke har et lokallag der du jobber

Alle de store sykehusene har egne lokallag som organiserer tur til DNHL. Hvis du ikke har fått tilbud gjennom ditt lokale aktivitetslag/sykehus, så ta kontakt med SI aktiv v/Finn Olav Bakken:


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline