Kurs i vinterfriluftsliv

Postet av SI Aktiv den 13. Nov 2023

Når:

Kurset i blir ett opplegg fra fredag ettermiddag 09.02.24 til søndag ettermiddag 11.02.24.

Hvor:

Oppmøte på Fjelltitthaugen/Sysntgardsætra i Gausdal Vestfjell.

Hva:

Kurset er for deg som ønsker å prøve deg på overnatting ute og som ønsker å oppleve dette sammen med andre medlemmer i SI aktiv.

Med oss på laget er meget kyndige instruktører fra LENGETUR, i tillegg til 2 fra styret i SI aktiv.

Vi skal bruke fjellski og pulk, og vi vil lære masse underveis denne helgen: Oppsett av telt, leirrutiner, holde seg varm på natta, forflytningsteknikk, dagsrutiner, primusfyring osv.

Det er lagt opp til at deltakerne skal få ett forberedelsesmøte/-kurs på Teams i forkant på 1-1,5 timer. Her vil man få svar på det man lurer på. Det vil også foreligge en meget grundig pakkeliste i god tid før selve turen.

Se her for mer informasjon og påmelding!Nå kan du bestille DEN NYE SI-lagdressen!

Postet av SI Aktiv den 24. Okt 2023

NÅ kan du endelig bestille SI aktiv og Sykehuset innlandets nye lagdress. Vi har brukt god tid og jobbet frem treningstøy av beste kvalitet, til svært god pris. 

Fra venstre: Anita, Rikke, Karl Oskar, Ida og Frank viser stolt frem de flotte dressene. Rikke og Karl Oskar viser frem "Jacket light" Resten har "Jacket Micro Allround" og alle har på seg "Pant Micro Allround"

Flere bilder av dressen kan dere se på SI aktivs Facebookside

Eget SI-design til meget god pris

Vi har designet vår egen lagdress, og forhandlet fram meget gode priser, som er godt under 50% av butikkpris, i tillegg sponses alle som kjøper dress med 500,- kroner.  Sykehuset Innlandet sammen med SI aktiv sponser sine ansatte (medlemmer) med kroner 500,- om du kjøper minimum jakke og bukse. Du kan kjøpe så mange artikler du vil, men får "spons" kun på ditt første sett (jakke og bukse).

Du må være medlem av SI aktiv for å kunne kjøpe denne dressen (på grunn av skatteloven). Medlemskapet koster Kun kroner 250,- i året. Melder du deg inn nå, får du med medlemskapet for 2024 på kjøpet. Du melder deg enkelt inn ved å gå inn på fanen "Bli medlem" på toppen av nettsiden. 

Pris eksempel!

Kjøper du for eksempel Jakke (Langrennsjakke i microfiber - Jacket Micro Allround). Kr 1312,- og Bukse (Langrennsbukse i microfiber - Pant Micro Allround). Kr 948,- blir dette kr 2260,- minus "spons" på kr 500,- Blir dette årets beste kjøp, kun kr 1760,- 

Når du kommer til knappen "Kjøp" og deretter "Velg billettype" ser du på prisen at i det 4. og 5. valget på nedtrekkslisten, at de 500,- kronene er trukket av i prisen. Så du må velge ett av disse 2 alternativene for å få sponsen med på ditt kjøp:
- Jacket Micro Allround - Pant Micro (kr 1 760,00)
- Jacket Light - Pant Micro (kr 1 395,00)

Vi vil i første omgang sette i gang salg av følgende artikler:

  • Jakke (Langrennsjakke i microfiber - Jacket Micro Allround). Kr 1312,-
  • Jakke lett (Lett løpejakke i microfiber - Jacket light). Kr 947,-
  • Bukse (Langrennsbukse i microfiber - Pant Micro Allround). Kr 948,-
  • Lue i microfiber. Kr 219,- 
  • Pannebånd i microfiber. Kr 174,-

Sykkeltøy kommer også snart. Alle priser oppgitt inklusive mva. 

Slik får du bestilt.

Salget av dressene skjer på denne nettsiden, Dressen lages etter den blir bestilt. Det er de 500 første dressene som får "spons" på kr. 500,- Bestill ved å trykke på lenka under:

BESTILL PÅ DENNE LENKA

Det blir arrangert prøvedager.

Det blir satt av tid til å prøve dressene på SI Hamar, SI Elverum, SI Gjøvik, SI Lillehammer, SI Reinsvoll, SI Sanderud og SI Tynset i ukene fremover. Det vil bli sendt ut informasjon om dette lokalt på ditt arbeidsted. Skulle det ellers være noen spørsmål, kan vi etter hvert sende ut prøvekolleksjon til din arbeidsplass. Ta kontakt med SI aktiv for å avtale dette. Størrelsesguide finner du lenger ned på denne siden.

Prøvedager:

- Lillehammer i uke 44 - Utenfor katine fra klokken 13:00 - 15:00 (onsdag-fredag).

- Hamar i uke 45 - På Sagatun klokken 13:00 - 15:00 (tirsdag-fredag).

- Reinsvoll i uke 46 - I aktivitetshuset hele uken.

- Elverum i uke 47 - I sentralhallen klokken 10:00 - 12:00 (onsdag-fredag).

- Gjøvik uke 48 - Utenfor kantina klokken 11:00- 13:00 (tirsdag-torsdag).

- Tynset uke 50 - På elektivt mottaksrom (onsdag og torsdag fra kl. 14:30 og Fredag fra kl. 07:00 til 
  16:00).

- Brumunddal uke 51 - I hallen mot kantina kl. 11:00-13:00 (tirsdag og onsdag).

- Sanderud uke 2-2024 - Utenfor kantina (tirsdag og onsdag kl. 10:00 - 12:00).

Jacket Micro Allround: kr 1312,- (jakke).                                

Langrennsjakke i microfiber med vind- og vannavstøtende materiale. Stretchpaneler i siden og i rygg for god ventilasjon og bevegelighet. Normal og god passform. Refleksdetaljer på front- og bakside.Jacket Light: kr 947,- (Jakke tynn - løpejakke).

Komfortabel og lett løpejakke laget av vind- og vannavstøtende microfiber. Jakken har en lomme foran på brystet og refleksdetaljerPant Micro Allround: kr 948,- (bukse).

Langrennsbukse i microfiber med vind- og vannavstøtende materiale. Stretchpanel på baksiden av buksen for god ventilasjon og bevegelighet. Kurvede sømmer rundt kne. Normal og god passform. Refleksdetaljer på leggen.


Lue: kr 212,-Pannebånd: kr 174,-- Sanderud uke 2 (2024)Langrennkurs for nybegynner, klassisk og skøyting

Postet av SI Aktiv den 11. Okt 2023

SI aktiv, SI aktiv Elverum-Hamar og SI aktiv Lillehammer har gått sammen for å lage kurs i langrenn for våre medlemmer.


Pris og gjennomføring:
Kursene er subsidiert av av lokallagene og egenandelen for deltakelsen er kun. kr. 800,- pluss kr. 32,- i avgift. (sum 832,- per pers.) Alle kursene går over 4 kvelder og varer i 1,5 time pr. kursdag. Det er kun plass til 10-12 personer på kursene. Det er prinsippet "først til mølla" som gjelder!

Trenere
Vi har engasjert inn meget gode instruktører: Henrik Skjervold Pedersen, Helse- og treningsfysiolog og hovedtrener Team Gjøvik Toten Langrenn. Kristoffer Kvarstad, deltatt i internasjonale mesterskap og Hovedtrener Team Hedmark-Sjusjøen.

For alle medlemmer i hele SI aktiv :

Nybegynnerkurs
Det blir ett nybegynnerkurs for alle SI aktiv medlemmer. Dette kurset foregår på Birkebeineren Skistadion, siden det kommer snø dit først. Påmeldingsfrist 1. november og oppstart 18. desember. Se informasjon om kurset på lenka under:

Lagrennskurs nybegynner for alle medlemmer i SI aktiv – Birkebeineren Skistadion

For medlemmer SI aktiv Lillehammer:

Klassisk-kurs
Det blir ett klassisk-kurs for SI aktiv Lillehammer medlemmer. Dette kurset foregår på Birkebeineren Skistadion. Påmeldingsfrist 30. november og oppstart 6. desember. Se informasjon om kurset på lenka under:

Langrennkurs klassisk for medlemmer SI aktiv Lillehammer– Birkebeineren Skistadion


Skøytekurs
Det blir ett skøytekurs for SI aktiv Lillehammer medlemmer. Dette kurset foregår på Birkebeineren Skistadion. Påmeldingsfrist 31. november og oppstart 3. januar. Se informasjon om kurset på lenka under:

Langrennkurs Skøyting for medlemmer SI aktiv Lillehammer: – Birkebeineren Skistadion


For medlemmer SI aktiv Elverum-Hamar:

Skøytekurs
Det blir ett skøytekurs for SI aktiv Elverum-Hamar medlemmer. Dette kurset foregår på Budor Skianlegg. Påmeldingsfrist 30. november og oppstart 15. januar. Se informasjon om kurset på lenka under:

Langrennskurs skøyting for medlemmer SI aktiv Elverum-Hamar - Budor


Klassisk-kurs
Det blir ett klassisk-kurs for SI aktiv Elverum-Hamar medlemmer. Dette kurset foregår på Budor Skianlegg. Påmeldingsfrist 30. november og oppstart 17. januar. Se informasjon om kurset på lenka under:

Langrennskurs klassisk for medlemmer SI aktiv Elverum-Hamar - Budor


Vi ønsker deg lykke til på kurs - skap deg skiglede, mestring og kvalitetstid ute.